Onze 3 pijlers
Onze 3 pijlers
Onze 3 pijlers

Onze 3 pijlers

Onze 3 pijlers
Onze 3 pijlers
Onze 3 pijlers

Op onze school geven we ons onderwijs vorm op basis van drie pijlers. Deze drie pijlers geven focus op wat er toe doet. We leren de kinderen kennis, inzicht en vaardigheden op zowel cognitief als sociaal gebied en dit doen we vooral samen. Samen met de kinderen en samen met de ouders.

Basis op orde

Goed kunnen lezen en rekenen is van belang om de wereld om je heen te vergroten en te begrijpen. Een goede basis rondom taal, lezen en rekenen is een goede basis voor de toekomst. Wij besteden veel aandacht aan de wijze waarop wij dit aan jou aanbieden. Door goed te kijken naar wat jouw leerbehoeften zijn, proberen we dit zo optimaal mogelijk op jou af te stemmen.  We zorgen voor samenhang en betekenisvol onderwijs. We doen wat werkt en dit doen we samen. 

Lees verder

Ontwikkelingsgericht onderwijs

We willen dat je je ontwikkelt als vrij, nieuwsgierig en onderzoekend mens. Je leert door de ervaringen van jezelf en door te kijken naar anderen. Je leert initiatiefrijk te zijn, te communiceren en samen te werken. Je leert planmatig en strategisch te denken, te handelen en je bent tot zelfsturing in staat. Wij Creëren in school de wereld en door deze wereld samen te ontdekken via onderzoek wordt jouw beeld van jezelf in de wereld rijker. Door reflectie, initiatief nemen, communiceren en samenwerken leer je jezelf in de wereld steeds beter kennen en zal je groeien.

Lees verder

De Vreedzame school

Samen zijn wij de samenleving en we leren je om een betrokken en actief lid te zijn van de jouw samenleving en van jouw wereld. Je leert hiervoor vaardigheden en attitudes. Je neemt verantwoordelijkheid voor jezelf en voor jouw omgeving en denkt, op een democratische wijze, actief mee. Op Gaanderwijs sta je open voor alle verschillen tussen de kinderen en draag je bij aan een fijne, veilige en prettige school. 

Lees verder
Onze 3 pijlers