Ons onderwijs
Ons onderwijs
Ons onderwijs

Ons onderwijs

Ons onderwijs
Ons onderwijs
Ons onderwijs

Onze waarden

Onze kernwaarden zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Het is onze identiteit. Het zijn waarden waarmee we ons eigen gedrag en dat van anderen kunnen beoordelen. Waarmee we morele doelen en idealen nastreven, waarderen en motiveren. Dit is waar Gaanderwijs voor wil gaan.

VERBINDING

WE STAAN IN VERBINDING MET ELKAAR EN DE WERELD

GROEI

WE LATEN ONSZELF EN DE ANDER GROEIEN

VERWONDERING

WE VERWONDEREN ONS OVER DE WERELD

Ons onderwijs

ONZE VISIE

Gaanderwijs is een plek van verkennen, ontdekken, begrijpen en groeien. Op onze school verken en ontdek je de wereld en jezelf in die wereld. We leven en leren samen. We leren hoe je hieraan kan bijdragen en hierin kan groeien. Samen zijn we school en samenleving en zorgen we voor een veilige en prettige omgeving waarin jij kunt zijn en groeien. 

ONZE MISSIE

SAMEN ONTDEKKEN VOOR DE TOEKOMST

SAMEN

Gaanderwijs is een school waar je je veilig, gezien en geborgen mag voelen. Bij ons leef, speel, leer en werk je samen met anderen. We helpen jou ook zelfstandig te leren.  Samen ontdekken we wie je bent, wat je nodig hebt en waar je voor wil gaan.

ONTDEKKEN

Er valt zoveel te ontdekken. Over de wereld, over jezelf en de ander. Samen gaan we op ontdekkingsreis en leer en speel je in een omgeving die je uitdaagt. We houden hierbij rekening met jouw groeikracht en proberen je te begeleiden het beste uit jezelf te halen. 

VOOR DE TOEKOMST

De toekomst is jouw toekomst. Op Gaanderwijs leer je de juiste vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor nu en de toekomst. Je leert initiatief te tonen, ondernemend te zijn, te ontwerpen, te plannen en verantwoorde keuzes te maken.